top of page
Interior of Book Store
Caută

Rezervă- Prințul Harry- Recenzie

Actualizată în: 29 dec. 2023Ați auzit de cartea Prințului Harry, „Rezervă” ? Cu siguranță.

De aceea, sunt absolut sigură că v-ați pus întrebarea: Merită să o adaug pe lista mea de lecturi? Ei bine, vă sar eu în ajutor!

Lansarea este o surpriză. Un membru al familiei regale, al cincilea în linia de încoronare să publice o carte? Da, așa este.

Harry a fost copleșit de toate obstacolele întâlnite și cum altfel să se facă înțeles fără o carte, care să-i spună în totalitate povestea. De la copilul care și-a pierdut mama în tragicul accident, la soț și tată a doi copii, Archie și Lilibet. Viața nu a fost deloc ușoară pentru Harry. Paparazzi care îl bântuie la fiecare pas, relația complicată cu familia, amintirile dureroase ale războiului și din timpul petrecut în armată, dar și că nu a vărsat nicio lacrimă după moartea mamei sale.

Acum că ați aflat povestea năzdrăvanului prinț (veți descoperi în carte de ce îl numesc așa.. ), v-am promis că vă răspund la întrebare. Bum… Bum… Da, e garda regală! Sper că am reușit să prelungesc puțin momentul și să întrețin puțin suspansul…

Așadar, revenim la subiect. Merită să citim „Rezervă”?

Per total, da. Chiar dacă mulți spun că Harry își înjosește familia și își trădează țara. Ce altă soluție are? Paparazzi nu îl scapă din ochi, iar Meghan și Archie nu mai sunt protejați, Palatul nu alocă agenți de securitate.

Hai să trecem și la aspectele pozitive. De ce să citim „Rezervă”? Nu doar că aflăm povestea de viață a lui Harry, fără perdeaua de știri și informații ale presei. O aflăm de la însuși cel care a trăit-o, autorul acesteia, cum îmi place să o spun. Dar, descoperim și alte lucruri, tehnici de luptă ale războiului, istoria Marii Britanii, cum să scapi de Paparazzi (dacă e cazul la voi) și de ce să nu întârzii la prima întâlnire cu o fată.

Nu în ultimul rând, cum să fii un om cu suflet mare, care ajută și sprijină țările africane și locuitorii acestora, care nu uită să zâmbească chiar și în cele mai grele momente, care își ține capul sus și în timpul celei mai dificile lupte, dar și care nu uită adevăratul sens al cuvântului bunătate.
87 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comentários


bottom of page