top of page
Interior of Book Store
Caută

Recomandare- Sfârșitul șoaptelor. Decembrie 1989

Revoluția de la 1989, un eveniment important din istoria României, în urma căruia ne-am recăpătat libertatea de mult apusă, iar șoaptele s-au transformat în țipete, strigăte de disperare.

Toate aceste evenimente tragice, dar și benefice pentru poporul român, au fost „șoptite” în creația Rutei Sepetys. Autoarea care a îndrăznit să dezvăluie secretele și povestea epocii comunismului în țara noastră.

Străinii ne prezintă trecutul și înfățișează altor cititori realitatea de sub umbra totalitarismului, iar noi cei care am trăit sau am resimțit urmele adânci ale acestei perioade, încă ne luptăm să o lăsăm în urmă, în întregime.

Însă, poate, prin lectura acestei cărți „Sfârșitul șoaptelor. Decembrie 1989”, realizăm ce rol important a avut această revoluție. Chiar dacă, poate mai devreme sau mai târziu, România scăpa de dominația comuniștilor și de această „Epocă de Aur”, dar atunci în Crăciunul acela, poporul român a fost protagonistul, motivul declinului regimului, dar și progresului nostru, ca țară.35 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page