top of page
Interior of Book Store
Caută

Orfanii apelor- Struan Murray

Actualizată în: 13 iul. 2023Rezumat


Orașul, un paradis nemaivăzut, aflat lângă malul mării, este singurul loc populat din lume. Pare că totul e normal, pericolul e inexistent, nimic nu poate schimba viața de zi cu zi a cetățenilor. Ei bine, nu e așa, un băiat necunoscut este găsit în interiorul unei balene, aduse de valurile fierbinți.

Panica este generată. Băiatul este Gazda, persoana care adăpostește Vrăjmașul, zeul care pune stăpânire pe trupul unui om, luând înfățișarea unei persoane dragi. Despre acest zeu se spune că a înecat lumea, de aceea, locuitorii Orașului încearcă disperați, să captureze dușmanul de temut.

Ellie, o fetiță orfană, inventatoare în devenire, este hotărâtă să demonstreze contrariul. Seth nu este Gazda. Oare va reuși? Bineînțeles, cu ajutorul Annei, prietena ei, izbutesc să-l salveze pe băiat și să-l scoată din ghearele inamicului, dar doar pentru puțin timp.

Ellie este nevoită să-și dezvăluie secretul, pentru a îl păstra pe Seth în viață. Va fi un succes tot efortul depus? Da, până la urmă, după multe peripeții și obstacole depășite, dușmanul e înfrânt. Cred că asta așteptați cu toții, o veste bună! Care este secretul lui Ellie? Cum va reacționa Anna? Seth va fi salvat?

Simt curiozitatea voastră, dar știți și voi ce trebuie să faceți ca să aflați răspunsurile. Deci, ce mai așteptați, descoperiți Orașul și ajutați-o pe Ellie! Împreună putem învinge Vrăjmașul!


Personajul preferat: Ellie


Descrierea perfectă a acestei cărți: un paradis exterior, dar o luptă acerbă în inima lui Ellie.

Așa a fost regăsită Ellie pe tot parcursul poveștii, o războinică neînfricată, care deși era în pericol, a reușit să-l învingă pe cel mai puternic dușman, Vrăjmașul, dar a și izbutit să-și salveze prietenii.

De aceea, lista mea de personaje favorite, are un nou membru, Ellie!


Concluzii


O carte senzațională, demnă de adăugat în biblioteca oricărui cititor.


Nu îți pierde speranța și ține mereu capul sus! Un mesaj desprins din poveste, în urma obstacolelor parcurse cu brio de către Ellie.


Deși, începutul a fost plin de mistere, iar aventurile au provocat un festival de sentimente, finalul a izbutit să transmită un entuziasm desăvârșit în descoperirea celui de al doilea volum. Sunteți gata de o nouă călătorie? Eu da!
42 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page