top of page
Interior of Book Store
Caută

Nu mă poți răni- David Goggins- Recenzie

Actualizată în: 29 dec. 2023Am ajuns în ziua cea mare, în momentul mult așteptat. Azi dezvăluim misterul poveștii aflate în spatele acestui titlu provocator „Nu mă poți răni”.

Înainte să ne avântăm (cum îmi place mie să spun) în descoperirea enigmaticului personaj, David Goggins, vă răspund la întrebarea pe care sunt sigură că doriți să mi-o adresați.

„E cumva o greșeală sau nu văd eu bine? S-a strecurat această carte pe lista de lecturi a Fetei cu Cărțile? O carte de dezvoltare personală”?

Ei bine, un răspuns afirmativ din partea mea. Stați liniștiți, nu e nevoie de un consult la oftalmolog! Faceți verificarea citind mai departe!

Dum.. dum… ne pregătim de Săptămâna Infernală. Nu vă impacientați, aflați în curând! Nici David Goggins nu a ajuns atât de repede în acest punct, ci după un lung război, care la început, a avut mai multe bătălii pierdute decât câștigate. Acest lucru, însă, avea să se schimbe.

Copilăria de coșmar, rasismul, sărăcia, abuzul fizic, nu l-au oprit pe Goggins să devină pușcașul marin, ultramaratonistul, speakerul motivațional și omul care deține recordul mondial la tracțiuni, 4030 în 17 ore. Toate aceste realizări demne de adăugat în „borcanul cu bomboane” (așa cum l-a numit protagonistul cărții în vestitele provocări), au însemnat realitatea lui David, nu doar visele demult pierite.

Cheia către aceste reușite și calitățile necesare? Vă asigur că le veți descoperi, citind și înțelegând sfaturile și lecțiile lui Goggins. De departe, omul care a înfrânt durerea și a transformat-o într-un factor esențial întregului progres.

Ce mai așteptați, ați început să citiți? Lucrurile mărețe necesită o multitudine de schimbări, iar „Nu mă poți răni” este primul pas înspre realizarea lor.71 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page