top of page
Interior of Book Store
Caută

Adevărul este, mai înainte de toate, o virtute- eseu argumentativ


O afirmație corectă, adevărul este fără doar și poate, o excelență morală, la care fiecare dintre noi ar trebui să apeleze. Influențele sau comportamentul unora pot determina o altă atitudine asupra acestei calități, una forțată de anturajul fiecărei persoane. Însă, sfatul meu este să priviți din propria perspectivă și să fiți ghidați de vocea interioară, conștiința.

Uneori, să spui adevărul presupune un sacrificiu, chiar și o ceartă din partea părinților sau un moment jenant la școală. Din această pricină, preferăm să ne ușurăm situația prezentă, dar să o ignorăm pe cea care urmează. Nu realizăm că ne îngreunăm, atât sufletește, cât și viitoarele acțiuni.

De aceea, vă adresez următoarea întrebare: De ce să nu ne recunoaștem greșeala și să o transformăm într-o lecție? Nu e mai ușor procedând astfel?

Analizați, înțelegeți și încercați să rezolvați provocarea lansată de mine. Până atunci, vă mai dau încă un indiciu, o ultimă completare: Adevărul este un ajutor moral, o schimbare interioară și cel mai important, o virtute.


66 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Commentaires


bottom of page